Vi ordnar din hemstädning på Lidingö

Vi har stor vana även av hemstädning och detta är något som ligger oss väldigt varmt om hjärtat. Vi jobbar mycket med pensionärer och vet att våra tjänster där är extra välkomna gällande hemstädning. Man ska även på ålderns höst ha rätt till ett rent, fräscht och snyggt hem och detta utan att det kostar för mycket pengar – att anlita oss för hemstädning på Lidingö gör detta möjligt och här känner vi att vi verkligen gör skillnad i människors liv.

Naturligtvis erbjuder vi våra tjänster inom hemstädning även till andra personer på Lidingö. Vi vet nämligen att Lidingö tar ganska lång tid att pendla till- och från och att tiden för för många, helt enkelt, inte räcker till. Man hinner inte städa i sitt eget och det är här vi kommer in i bilden. Att anlita oss för din hemstädning på Lidingö ger dig och din familj chansen att umgås på ett helt annat sätt – i ett rent hem. Se till att ge dig och din familj den där kvalitetstiden som vi alla behöver så väl.

Flexibel hemstädning på Lidingö

Vi jobbar alltid effektivt och ser till att avsätta tillräckligt av vår duktiga personal för att klara av ditt hus – oavsett hur stort- eller litet det är. Vi är ett flexibelt företag som hela tiden ser till att anpassa oss efter våra kunders behov och om du har några speciella önskemål gällande din hemstädning på Lidingö så kan vi garanterat ordna detta. Din trygghet är väldigt viktig för oss – det är trots allt ditt hem det handlar om – och därför kan vi naturligtvis se till att din hemstädning sker av samma person varje gång. Detta leder även till att personen i fråga kan göra ett effektivare jobb då kunskapen om ditt hus och vad som ska göras där redan finns.

I denna flexibilitet ligger även att vi kan komma då du vill och då du behöver det; behöver du hemstädning flera gånger i veckan eller räcker det med någon gång i månaden? Det är inga problem – vi följer alltid kundernas önskemål.

Städning sedan 1991

Vi har jobbat med hemstädning, trappstädning och annan städning på Lidingö sedan 1991 och detta tycker vi ger oss ett kvitto på att vi verkligen vet vad vi gör. Att anlita oss ska innebära en trygghet, effektiva jobb och skinande, rena hem. Vår personal genomgår hela tiden nya utbildningar då vi vet att detta gör jobbet både effektivare och roligare att genomföra. Att vi har en låg omsättning på vår personal tycker vi är ett bevis på att detta är rätt väg att gå.

Dessutom jobbar vi alltid med produkter som är miljömärkta då vi tycker att detta är extremt viktigt och att det är dags att ta tag i allvar med miljöfrågan. Vi ska gå i bräschen för en bättre miljö och detta är något vi inte tummar en sekund på.

Vi är det bästa valet för din hemstädning på Lidingö!